About Me

Op de home page van deze site refereer ik aan hoeveel van mijn inspiratie voortkomt uit mijn werk als therapeut en begeleider vanuit mijn praktijk Move2More.

In het mensen werk blijkt dat 1 beeld vaak meer zegt dan 1000 woorden; dat kan in de ruimte zijn zoals bij opstellingen, op papier of in een andere vorm van expressie. Zo ben ik steeds meer en vaker beeld gaan betrekken in het werk wat ik doe, vooral in het werken met kinderen en jongeren. Ik schets de verhalen die met mij gedeeld worden waardoor de soms onbesproken verbindingen en dynamieken zichtbaar worden.

Zo lang ik mij kan herinneren zijn mijn fascinatie voor mensen en de liefde voor tekenen en beelden essentieel geweest in mijn eigen bewegen door het leven. Zowel als bronnen van inzicht en troost, als een vorm van expressie waarin alles verteld mag worden. Des te groter is het feest voor mij om deze passie een zo belangrijk aanvulling, onderdeel en/of ondersteuning te laten zijn in het begeleidingswerk dat ik doe. Als een taal die in het breedste zin van het woord, geen grenzen kent.